COM FER UNA CAMISOLA HIPPIE PER LA TEVA PRINCESA

Hola, hola!

Avui et porto una camisa hippie o camisola o si ho fas una mica més llarg bé podria ser un vestidet... tot dependrà de la llargada i de la tela que facis servir i el toc que li vulguis donar.

És una cosa ben fàcil de fer: només necessites un tros de roba, una mica de blonda i uns botons a joc i evidentment fil, agulles i màquina de cosir.

La part de dalt és un rectangle que has de doblegar per la meitat (per l'amplada pren la mida d'una ma a l'altra amb els braços oberts), deixa uns 15 cm i ves arrodonint fins arribar a la cintura (el que se'n diu mànigues de ratpenat però no tant exagerades)i finalment fes una obertura arrodonida al mig per passar el coll.
Pensa que aquesta peça quedarà just a sota el pit i després ja utilitzarem un altre rectangle per fer la part de sota.
Talla, cus i sobrefila.

Marca el centre del forat del coll (prova si has de donar més amplitud o no abans de continuar) i coseix tres o quatre botons i un parell de tires de blonda.
Remata amb bies el coll per dins o per fora, això va a gust de cadascu.


A la part de darrera fes una obertura (amb l'ajuda d'una altra peça quadrada per reforçar), deixa-ho polit i per acabar posa-hi un botó amb un trau per passar el cap sense problemes ni queixes.


I finalment la part de baix l'acabarem cosint un rectangle de la mateixa tela, una mica frunzida, de la llargada que vulguis.

Ja veus que fàcil que ha estat i sobretot, ràpid i a més pots fer servir qualsevol tipus de roba o dues robes diferents per la part de dalt i de baix, posar-hi butxaques, una cremallera a darrera,... hi ha un miler de possibilitats, només has de posar-t'hi i et sortiran les idees... 

Si necessites algun aclariment o alguna cosa més, ja saps, m'envies un mail a maguiandmi@gmail.com i en parlem.

Petons,

1 comentari