COCA DE XOCOLATA

D'acord, hauria d'haver posat la coca en una font més bonica i treure el paper de forn per fer la foto 
però en aquell moment no hi vaig pensar.


Només pensava a menjar-me'n un bon tros 
igual que la canalla que estava desitjant començar-la.

És una coca molt fàcil feta amb pasta fullada, sucre i Nocilla 
i el millor de tot, 
avui si que us porto la recepta:

COCA DE XOCOLATA

INGREDIENTS: Dues bases de pasta fullada, Nocilla o Nutela, sucre glassé i un ou batut.

Desenrotlla les dues bases de la pasta fullada.
Una la deixes sobre el paper de forn i la punxes amb una forquilla.
Hi poses mooooooooooooooolta nocilla deixant un dit a tota la vora.
Amb compte poses l'altra massa per sobre.
Ara has de batre l'ou i pintes tota la base de sobre.
Amb les mans prems les dues bases perquè no surti la xocolata al moment de coure al forn.
Amb un ganivet amb punta marca subtilment uns talls a la superfície.
Pre-escalfa el forn a 200º i posa-ho a coure 20 minuts.
Deixa-ho refredar i finalment una mica de sucre glas per sobre.

* També pots posar a dins avellanes xafades o ametlles i inclús pinyons, que també queda molt bo.

Atreveix-te i ja em diràs el resultat!  

2 comentaris

  1. Nyam!!! és la coca que vem menjar fa poc? m'apunto la recepta!

    ResponElimina