DECORA LA TEVA AGENDA MAGUIANDMI

Amb el temps m'he adonat que és difícil trobar una agenda al meu gust on anotar les meves coses i fer les meves llistes, així que he decidit fer la meva pròpia agenda i amb el curs de CreativeMindly ha estat moooolt fàcil i entretingut.

Si ets de les que has pogut aconseguir una agenda Maguiandmi (no ho dic perquè vagin super buscades jjjj, ho dic perquè ha estat un primer contacte amb el Powerpoint provant per saber si funcionaria, n'he fet poques i en dos dies m'he quedat sense...). L'any vinent les faré amb més temps i et demanaré abans de fer comanda si hi estàs interessada i recorda que si la tens, espero que em diguis que puc millorar o posar de més a la nova versió.;)

Doncs bàsicament en aquest post t'ensenyaré a personalitzar la teva agenda perquè quedi ben guarnida així podràs decorar aquesta o qualsevol agenda i després la podràs guardar com a record.

Estàs preparada per començar a decorar?
El material bàsic per decorar són clips, washis de diferents estampats, bolis i retoladors de colors, segells, perforadores,.Tot el que tinguis a mà i t'agradi utilitzar serà benvingut. 



A l'obrir l'agenda en primer lloc trobes un planning setmanal fins al gener de 2017,  tot seguit l'apartat de LES MEVES LLISTES (de la compra, viatges, pendent de fer, idees,...),  tot amb un disseny molt net i endreçat. Les agendes amb dibuixos i frases inspiradores arreu les trobo molt divertides però no són el meu estil, prefereixo decorar-les al meu gust ;)



Primer he fet uns separadors amb clips i washi tape, un per cada apartat. També utilitzo post-its o marcadors de llibres i escric amb un retolador ben fi el que hi ha a cada apartat,
(acostumo a comprar washis bé de preu, si són cars em fa pena gastar-los i així decoro i gasto sense tenir remordiments, jjj).



Anoto les tasques amb bolígrafs de diferents colors, no per marcar urgència ni res d'això, simplement és un tema visual, queda més bonic... tot i que últimament m'he acostumat a escriure en llapis així si no ho acabo, esborro i anoto a la setmana següent.
Amb washi llis faig banderoles i escric el que segur que trigaré dies i dies a fer-ho (com el curs de mailchimp que tinc pendent...), normalment el vaig movent de setmana a setmana ;)))
També decoro fent dibuixets i anoto totes les idees que em venen al cap.



Diga'm tiquismiquis però cada vegada que anoto una cosa per, fer faig un punt al davant i quan l'he enllestit la marco amb un dibuixet (ara estic amb els cors), així visualment veig les feines acabades i les que no...



Ja veus que decoro amb washis, faig dibuixets,... tot s'hi val si ha de quedar bonic.
També utilitzo els adhesius que duu l'agenda per assenyalar alguna cosa important (soparets, reunions, vacances,...), sempre acabo decorant si veig algun espai buit.

Per decorar l'agenda has de ser pacient, fer-ho de mica en mica; jo normalment ho faig quan estic tranquil.la amb una infusió ben calentona, els washis, poso al dia l'agenda i la vaig decorant al meu gust.
Finalment vaig a parar a l'apartat de EL MEU MOMENT DE RELAX:



i pinto, m'encanten els mandales!!!



Com que és una agenda pràctica hi ha un calendari per tenir a mà el planning de les activitats escolars dels nens:



I també hi pots trobar un llistat de viatge que he anat creant amb els anys;  hi ha tot el que necessito per una escapada o les vacances, així segur que no em deixo mai res: agafo la llista de sempre i vaig marcant el que poso a la bossa.



Tots tenim mil coses a fer, projectes pendents, idees que venen al cap en qualsevol moment, doncs hi ha una pila de pàgines de NO OBLIDAR perquè no se t'escapi res.



També m'agrada tenir tot organitzat quan faig un sopar o una festa a casa, anoto qui està convidat, el menú, que haig de comprar, decoració,...



I ja per acabar, a la contraportada hi tinc un clip decorat també amb washi ;)
amb uns fulls per anotar coses ràpidament, idees de posts,... 



Què t'ha semblat? Has vist tot el que hi ha dins aquesta agenda? 
Creus que hi sobra alguna cosa? Hi posaries algun apartat més?

Envia'm un mail a maguiandmi@gmail.com i m'expliques.


6 comentaris

  1. Com m'ha agradat la teva agenda! A més em sembla que ens assemblem en moltes coses jo també sóc de colorets, de dibuixets i d'anar tatxant quan enllesteixo coses trobo que em motiva més. M'encanta l'apartat de llistes jo també en faig moltes. La llista de viatge i el moment relax em semblen fantàstics. Et felicito em sembla una agenda molt acertada magnífic disseny! Una abraçada

    ResponElimina
  2. Me encanta cómo te ha quedado, es una idea genial porque cuando compras una agenda siempre echas en falta alguna cosa y te sobran otras. Genial!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, así solo utilizas las cosas que necesitas y lo de decorar es lo mejor ;))

      Elimina
  3. La veritat es que m'encanta! la trobo super cuca, a mi també m'encanta omplir de dibuixets l'agenda.

    ResponElimina