TUTORIAL EXPRESS: CALENDARI D'ADVENT FÀCIL I RÀPID

Ara si que sembla que arriba l'hivern...
Però primer ha d'arribar el dia 1 de desembre, el dia que la majoria de nens esperen amb candeletes per començar el calendari d'advent; feia dos anys que no el preparava jo i aquest any ha tornat a tocar.

Els materials, com sempre, ben senzills:
tutorial calendari advent



Papers de textures i colors diversos (jo he escollit una llibreta de papers d'scrap "Papiers du Monde" i he triat els colors de Nadal: verds, vermells, daurats,...), paper craft marró (el meu paper preferit), tisores i cúter, cola de barra, washi tape de motius nadalencs, cordill de colors, un penjador o un tronc d'arbre i els números del calendari que pots fer a mà, o com jo, imprimir-los i tallar-los amb una perforadora rodona.

Vinga, ja veuràs que és una feina molt fàcil i ho acabarem aviat; quan tinguis escollits els papers, talla'ls alguns per la meitat i d'altres  en quatre trossos (per no fer totes les bossetes de la mateixa mida) i amb la cola de barra enganxa'ls pels dos costats (deixant la part de dalt sense encolar):

calendari advent tutorial

Amb una perforadora fes un forat al sobre i al número i lliga amb un cordill al penjador fent un llaç però deixa els cordills de diferents mides i posa el número sense ordre, quedarà més bonic:



Pots decorar el penjador amb algun motiu nadalenc o bé utilitzar una cinta de trapet i posar tots els saquets penjats (jo que he estat fent proves t'aconsello de fer-ho amb trapet, amb el penjador és difícil perquè has d'anivellar el pes i és una mica complicat...), però això ho deixo a la teva elecció!


Omple cada sobre amb la xocolata que prefereixin els teus fills...



I a esperar que arribi el dia assenyalat!


Ja ho veus, t'acabo de donar feina per aquest cap de setmana.

Jo esperaré impacient que arribi el dia, i tu???

6 comentaris

  1. T'ha quedat molt maco. ¡I sembla fàcil! :)

    ResponElimina
  2. La veritat es que mai he preparat un calendari d'advent, com que a casa no tenim nens, els grans aquestes coses ja no les fem (pel tema de que ja sabem qui hi ha al darrera jajajjaja) pero aquet any, he pensat.... I perque no? Aixi que ho intentaré. M'encanta com t'ha quedat el teu i es veu super fàcil de fer. Ja et contaré l'experiència jajajaja. Un petonàs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajja t'entenc perfectament, jo mentre els nens el demanin el faré cada any però ja començen a ser grans.... A veure amb què ens sorprens tu!

      Elimina
  3. Ei doncs queda molt bonic! El calendari d'advent pot ser quelcom divertit de fer a casa... potser m'animo! una abraçada guapa

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que si! Passes l'estona i serveix de decoració... Ja ens ensenyaràs el teu si en fas un!

      Elimina